Regn, regn, regn

Finns det verkligen hur mycket nederbörd som helst??? Efter den gångna vintern med hur mycket snö som helst, var jag helt övertygad om att det skulle bli en fullständigt strålande sommar. Det var ju några år sedan vi hade en sån!!! Men jag tror tamejfan att vi flyter bort snart. Jag är helt inne på att flytta till nåt land runt medelhavet, funderar bara på hur jag ska försörja mig.

Å andra sidan så har regnet gjort att jag hunnit en del. Sovstugan är målad invändigt. Jag har sytt överdrag till två fotpallar och några kuddar och inte gjort mindre än fyra sänggavlar!!! Dessutom har jag tillbringat ett antal (många) timmar i Jockes lägenhet för att få den i ordning. Jag är numera en jäkel på att använda slagborrmaskin och skruvdragare. En bra kvinna reder sig själv! Lite knasigt, för det är ju sonen som ska börja reda sig själv kom jag just på...

Vi har också gjort stora delar av Sverige på 5½ dagar. Herrejösses, vad vi har kört bil och vad många orter jag sett från bilrutan =). Målet var glasriket i Småland, men vi hann också med en natt vardera i Gävle, Oskarshamn, Lidköping och Sundsvall. Och ett helt dygn på Öland, då det var kanonväder. En liten pärla var Söderköping, där vi stannade till och åt lunch. En liten ort med kullerstensgator och hus från 1500-talet och där en av Göta Kanal-slussarna är mitt inne i centrum. Vädret var dessutom strålande, viket ju inte gjorde intrycket sämre.

Semestern går obönhörligen mot sitt slut. Är ledig tre dagar den här veckan och två dagar nästa vecka. Men inflyttningen på Älvsbacka närmar sig med stormsteg. Som jag längtar! Och så fort vi kommit iordning - då blir det juntafest i den lilla, lilla lägenheten med den stora, stora balkongen =)).

Ha det toppen, tjejer!

Kram Anki

Stendött...

med bloggandet. Men nu tänker jag iaf samanfatta min semester. Var på festivalen på Fredagen med Carina, Bosse, Anki, Jerry och deras stuggrannar, hade skitkul...hängde i Balsac tältet och shakade loss till Krutov, fan va bra de är. Roger har mött sin överman... när det gäller att snacka i berusat tilstånd(Ankis stuggranne).

 Efter drygt 2 veckor åkte Monica och barnen hem. De var ju här de varmaste veckorna så det blev ju en hel del solande och badande.

Sen har det ju varit en del barnpassning och hundvakt (Danne har skaffat sig en hund). Sen tog jag ,Roger och Emma en sväng till Stockholm och shoppade loss. Jag och Emma iaf, Roger köpte bara några läkerolaskar. Så jag började jobba i Måndags, men jobbar bara den här veckan sen är jag ledig en vecka innan alvaret börjar igen.

Hoppas alla haft en bra sommar.Fast än är den väl inte slut hoppas jag
Kram



Dannes hund Athena. Söt va!


RSS 2.0