Svininfluensa eller...

alla tecken tyder på det. Har varit hemma från jobbet hela förra veckan, känner mej fortfarande lite krasslig. Men jag hann ändå med Rogers jobbfest på Torsdagen det var jätte trevligt. Ståupparen Åsa Persson från Roknäs var där, sen spelade 3 killar jätte bra musik han som sjöng var han från Krutov. Fredag var det dax igen Lotta hade sin 40-års fest för tjocka släkten.

Lördag var vi barnvakt och hundvakt, Ida och Peter hade inflyttningsfest. Emma var hos Sandra trode jag. Ringde kl 01 och fråga om hon inte skulle ta och komma hem men icke det de såg en film. Ringde igen 03:30 ungen var fortfarande inte hemma, då får jag veta att de är hos Emmas nya klasskompis. Jag är påväg säger hon, 04:30 fortfarande ingen Emma. Samtal igen, nu är jag fly föb... då säger hon att Emilies kille inte fick ut bilen ur ett garage så de fick ringa räddningstjänsten. Jaha ytterligare en sak som jag inte visse att de åkte bil med en 18-åring.... Nu blir det utegångsförbud eller... en mycket tidigare hemgång. Kram Ullis



Sandra,Sofia & Emma


Lääängtar...

...som en galning att få flytta in i lägenheten. Om man nu kan vara kär i döda ting, så är det just det jag är! I lägenheten alltså! Och på fredag är det dags, då går hela flyttlasset.


Har en riktigt hektisk vecka framför mig. På tisdag åker jag till Båstad med jobbet. Det ska bli kul, har aldrig varit där tidigare. Fast det hade ju gärna fått kollidera med själva tennisveckan i Båstad, då alla kändisar är där. Tror faktiskt att jag skulle göra mig riktigt bra ihop med dom ;). På fredag är jag ledig för själva flytten, och lördag-söndag ska jag stå i ett tält på matfesten under några timmar. Vi ska ha ett landstingstält - kan ni tänka er vilken anstormning det kommer att bli.... Sen är jag ledig på måndag igen för att försöka få lite ordning i lägenheten.

Och nu till det viktigaste av allt - hur ser fredagarna i september ut för er? Skriv in om det är någon fredag som ni absolut inte kan ha festjunta. För nu är det hög tid att boka ett datum!

Ha en bra vecka, tjejer.

Kram Anki


En massa trams

Det var ett tag sen jag skrev, men man har väl blivit lat under semestern. Sen har det var en jävla massa fester. Förra helgen var det grillfest hos Åsa å Lasse sen på Lördagen var det Lottas 40-årsfest. Man blir ju helt slutkörd efter tvådagars.
Och i Fredags var det dax igen...då bar det av till Kurjan man kan ju som sagt inte missa Krutov.
Invigning av vårat nya altangolv...äntligen ett golv att kliva ut på. Jobbar vidare få vi se hu mycket som blir gjot innan
snön faller. Åsa, Lasse, Kerra och Monica här före och Anneli och hennes polare titta de förbi träffades senare i Kurjan. Kul som fan men kallt man hade nästan behöft vinterjackan när vi cyklade hem i natten.

 Äntligen har jag Äntligen har jag hittat min choklad...Salmiakii, finns att köpa på Willys. Så nu slipper jag hamsta den uppe i Haparanda. Salmiakii....mycket godare än plopp lakris.

Kram Ullis


Jobba jobba jobba...........

nu har jag jobbat i 2 dagar, det har gått alldeles utmärkt och till o med varit riktigt kul men nu längtar jag efter helg............en hel dag kvar!!
Semestern svischade förbi: många vitbergsbad med olika konstallationer av barn, massor av god mat, arbets/nöjes/släktresor x 2 till Boden o Luleå, en ordentligt rolig shoppingtur med alla mina tjejer till Luleå med avslut på Leos lekland! Min sista semesterdag var i tisdags och då fick jag äntligen åka ut till havet, som jag har längtat!
 Det är ju nu inte riktigt lika mysigt som man kommer ihåg det : det är fasligt mycket sand - som är överallt! Men vi hade en kalasdag i sanden och tuggade glatt den sandiga matsäcken och sköljde ner allt med lite sandig dryck:) Jag har haft en fantastisk semester och är hur nöjd som helst!............... Förutom................:
Familjen här hemma har utökats av 2 hamstrar vid namn : Bea o Elvira! Ja man undrar hur det gick till men jag skyller på semesterspriten.....:)
Nu längtar jag efter Ankis stora stora balkong och att få träffa er alla!
Idag även ett grattis till Monica på födelsedagen! (vi vet ALLA hur gammal du är...)
Soliga o varma kramar från Anneli


RSS 2.0