Sovrumskväll

Hallåhallå!
Nu är Matilda här och skriver istället för Monica. Mamma har skurit sig i två fingrar och kommer inte jobba på två veckor så ni kan ju komma med tårta till oss som lider. Gärna en med mycket choklad, men ingen smörkräm. Annars var pappa och jagade under helgen, men sköt inget, utan kom istället hem med en konsum-kasse katareller. Ikväll så börjar Desperet Housewives om och då ska Lovisa ha DH-kväll så vi andra blir förpassade in i sovrummen. Smaka på det hon bakar får vi inte heller. Men nu ska vi inte klaga, livet leker och blir det bra väder så ska vi ut till stugan i helgen, och regnar det kanske vi alla har en mysig hemmahelg med bra filmer och godis.
Ha en bra arbetsvecka ni som jobbar, vi hörs på tisdag igen!
Kramar från Matilda och Monica.

Lugn & ro ?

En något lugnare vecka och helg har förflutit. För två år sedan tapetserade vi om i Fannys rum, men när hon fyllde 13 i mars blev rummet helt plötsligt alldeles för barnsligt tyckte hon. Så efter några månaders tjat fick vi ge efter. Helgen har mest ägnats åt att måla och tapetsera. Idag hade jag planerat in att torka några fönster, men det blåser ju så förbannat (he he) ! Mitt på dagen fick vi också oväntat besök av Rolf och Susanne så då kunde vi ta igen oss en stund. Morsan åker (liksom halva Skellefteås befolkning) till Turkiet imorgon, så vi bjöd hit henne på pizza. När Emma fick höra att vi skulle äta pizza så fick vi höra hur himla synd det var om henne som har en familj som äter kött i olika former sju dar i veckan! Så här får det ju naturligtvis inte vara tyckte vi, så vi bjöd den stackars utsvultna flickungen på en pizza, och hon åt till och med upp kanterna! Skärpning Ullis och Roger.

Något som jag känner en ökad oro inför är det faktum att våra ungdomar inte verkar kunna/vilja flytta hemifrån innan dom fyller 25! När vi var unga hade väl dom flesta flyttat innan 20....eller minns jag fel? 10 år till med berg av tvätt, kläder överallt, smink som försvinner, hårspray som bärs hem i kopiösa mängder, de beryktade skorna i hallen... etc..etc  känns nästan outhärdligt när man tänker så långt fram. Ofta känns det ju som att man inte ens kommer att leva om 10 år (och det är inte bara på söndagsmorgnarna det känns så) !  Jaja...jag vet...när dom väl flyttat kommer man att sakna dom. Men snälla Sandra och Fanny, låt mamma få några år att vila upp sig på innan barnbarnen kommer..pleeease!

Ha det gott Babes!

/A

DOP

Tjena! Veckan som gått har varit nästan lika hektisk som förra, övertid ....men kompsaldot byggs ju upp, om
man ska se det positiva.
Jag hade sett framemot fredag hela veckan skulle fara på en lagledarträff  i Burträsk
på ostenshus, men icke det, på torsdag em fick jag veta att det inte skulle bli av pga en jävel på jobbet var sjuk!!!
Sur som satan var jag tvungen att pallra mej till jobbet på fredag.

Idag har det varit dop i Ursvikens kyrka (Tilde).Men storebror Liam hade svårt att sitta still, han byggde torn
av psamböckerna (gulleplutten).
Så nu sitter vi bara hemma och jäser, köpt kinamat (en som säljer på folketshus i Ursviken) kul grej slipper ju åka in till staan för att få äta något annat än pizza.
Men vi ska ju inte äta pizza inte just nu iallafall.

Nu längtar jag bara till nästa helg (fr-sö) ska jag och Roger åka till Luleå och bo på hotell! Emma ska spela
innebandy,men lite shopping ska vi nog hinna med.
Så det blir ju bara fyra dar att jobba nästa vecka.
Sköt om er ! Kramisar/Ullis




Faraos hämnd

Jag tror att jag är förföljd av dåligt väder! Veckan på Mallis bjöd på mest moln och regn och när vi kommer hem så visar det sig att vädret här varit fantastiskt, men att det nu blivit dåligt igen!!! 
Hur som helst, när det gäller fest och goda vänner så så har i alla fall solen lyst mest hela tiden (utom på morgnarna när jag haft huvudvärk). I onsdags var vi på bröllop i svenska kyrkan på Mallorca. Ni kan vara helt lugna, det var inte jag och Jerry som gifte oss, däremot Göran och Kicki. Regnet öste ner, men bröllopet var hur fint som helst. Efter vigseln fick vi busstransport till ett fantastiskt ställe som hette Mood Bar, där det bjöds på tapas och champagne. Sedan flödade champagnen hela kvällen och natten och jag vill nog påstå att jag har sviter fortfarande....

Jag har också blivit förkyld, har ont i halsen, rethosta, frossa och känner mig fullständigt urlakad. Men vad är det mot Faraos hämnd? B-O, som också var på Mallorca, drabbades av det vid en resa till Egypten.  Instängd i en fullpackad hiss så drabbades han av fullskalig Faraos hämnd, d v s det går inte att hålla tillbaka de naturkrafter som trycker på.... Jag ska ALDRIG åka till Egypten!!!


Jocke är utan pengar - enligt honom är det såååå dyrt att bo själv att jag är tvungen att lösa ut en jacka han lagt av. Jesper är också utan pengar - studiebidraget har visst inte höjts sedan mormor gick skola.... Så vad gör man? Öppnar börsen, betalar, ser glad ut och helt plötsligt är jag också utan pengar... Anneli! Den där äldre mannen kanske kan ta sig an min ekonomi också... =)

Grattis i efterskott förresten Anneli och Ullis! Hoppas ni firades riktigt ordentligt.


Kramisar! Anki


Fantastiska människor

Ikväll har jag varit på föräldra- /god manmöte på gymnasieskolan mitt i stan. Det var som alla andra möten (man undrar när blir det fika..:)) Extra plus är också att jag har betalt för att gå på detta möte!
Nåja åter till fikat (gobullar och myrstackar) så sätter jag mig vid ett litet bord, där sitter en äldre man (pensionär) och en kvinna (ca 50). Vi är alla goda män och ingen av oss känner varann. Naturligt samtalsämne är naturligtvis våra uppdrag för dessa ungdomar.
Mannen berättar att han är god man för 8 st men inte bara för ungdomar utan även gamla senila och andra människor som inte hanterar pengar (tänkte be om hjälp men kändes pinsamt:)) Han hade en historia om en gammal senil kvinna som hade 0 kr på banken, inga kläder. Den här mannen fixar och trixar och får till lite pengar och går och handlar bl a trosor till henne!!(betänk att denna man är pensionär) Han berättar också att de haft 5 fosterbarn och en massa tokiga historier runt detta!
Jag satt länge kvar och pratade med denna farbror och fick skratta mycket men även lite att tänka på! Alla har en historia och berätta, en del har så mycket och det är så oerhört kul att få förtroendet att lyssna.
Tänk att det finns sådana goda fantastiska människor! Värmer gott i hjärtat!
I måndags blev jag 45 och jag tackar för alla gratulationer. Jag fick vakna denna morgon av 4 barn som sjöng för mig:) Helt underbart (men det räcker med en gång /år) Min underbara fd svärmor kom förbi med hemmagjorda kroppkakor, lingonsylt och smör!! Hon kan få komma oftare!
Den här veckan känns god (trots födelsedag) ! Hoppas den är det för er också! Kramar Anneli



roligt eller inte

Så var det då tisdag igen.
Jag är hemma från jobbet för jag är förkyld, näsan är täppt och huvudet värker, det är inte roligt.
Att Lovisa hoppar på kryckor,  Matilda tror sej köra på ett kommunikations prov, Johan fortfarande är arbetslös och att Staffan bara läser och läser det är inte heller roligt. Vad är då roligt? Äta är roligt, men då blir man fet det är inte roligt. Dricka är roligt men då kan man bli alkis det är inte roligt. Motionera är roligt men då kan man få träningsvärk och det är inte roligt. Ni ser det finns två sidor av allt.
Ha det bra tills nästa gång. Kramar från Monica

Ganska roligt...

...med denna blogg :-) (i a f att läsa! )
Emma och Sandra gjorde ett bra inlägg och så snygga!
Vet inte vad jag säga om helgen men den var lugn och skön.
I lördags åkte vi till Luleå och såg grabbarna förlora med 6-1 mot Luleå rebells. Sedan åkte jag och Bosse vidare till Haparanda och IKEA. Det var faktiskt Bosses idé! Jag tyckte vi skulle ha åkt och se Luleå - Skellefteå AIK när vi likas var där! men Bosse tjatade om att få åka till IKEA.....!
Vi köpte bara några småsaker (speglar till toan, tavelramar, pannunderlägg mm. och så en julklapp till julklappsspelet!)

Grattis Anneli på födelsedagen! och grattis i efterskott Ulrika (jag hade också tänkt komma ihåg det igår!!)

Ha det!

/Carina


kvart över 12

jäääklar!  tänkte jag skulle hinna gratta Ullis på födelsedagen iaf, men

GRATTIS i efterskott då Ullis!


Kram A-K

Emma & Sandra bloggar;);)

Anna-Karin är lite för stressad för att skriva här i bloggen för hon måste hjälpa cpbarnet Fanny med läxan=)
+ att hon har magkatarr och hon är trött för hon var på partaj igår och pappa blev jättefull och stupade i hallen=D
tur att AK är van

Ikväll har vi haft en myskväll=D
vi har haft på oss mysdressar och sett andra avenyns säsongsstart=D
det var jätte bra, äntligen har det börjat om igen=D
Imorgon är det dags för skola igen.............
Igentligen vill vi bara ligga kvar i våra sängar och gosa men vi måste pallra oss upp och gå till skolan=(


Här kommer en mycket fin bild på oss från skolavslutningen=D
längtar till nästa gång och till SOMMAREN HIHIHI=D




Sov gott alla tanter NATTIS PUSSAR FRÅN SANDRA OCH EMMA=D


Övertid

Tjena nu var det visst lördag igen, veckan har bara rusat iväg. Mycket på jobbet ...har jobbat över nästan varje dag!!!
Har inte träffat  Roger eller Emma skärskilt mycket, när jag kommit hem har Emma åkt iväg på träning och Roger jobbet.
På torsdag var jag helt slutkörd, (övertid )så ja´ längtade bara hem till soffan, då ringer Emma och säger att det är föräldramöte ikväll!! Så det var bara att pallra sig iväg dit.

 Idag har jag varit med Ida på bytardag och svettats........sen hem och fixa lite tårta till kalas. Kanon väder så vi grillade på kvällen.Tog ett par glas vin, ( fira 1kg lättare ) hoppas det fortsätter i samma takt! Nu ska jag sätta mej framför tv:n...
hoppas att jag kan hålla ögonen öppna nån timme till annars vaknar man ju före fan på morron./Kram Ullis

Skor

Jag har förstått att det pågår en tävling hemma hos oss: Hur många skor ryms i en hall? Och nu pratar vi inte om söta, små skor. Det handlar om skor som närmast liknar skidor. En kväll räknade jag till 18 på golvet och 6 på skohyllan (dessutom hade väl jag och Jerry ett och annat par där också måste tilläggas...). En av deltävlingarna tror jag handlar om att få skorna så nära ytterdörren som möjligt, så om någon försöker ta sig in via ytterdörren får man börja med att skyffla undan skorna så gott det går. Sedan - när ägarna till skorna ska hem (brukar oftast vara vid midnatt, då vi försöker sova) så uppstår ett smärre kaos. Dom kan inte hitta skorna om de inte står alldeles vid ytterdörren!!! Skolan kanske borde lägga in "uppförande i skohantering" i schemat?


Igår packade jag inför Mallorcaresan. Och då insåg jag att skor är ett problem även när man ska ut och resa. Är ni medvetna om att fem par skor tar upp en halv resväska!!! Och nu är det små, söta skor jag menar. Och ja - jag måste ha fem par skor med mig; två par platta sandaler (bruna och svarta), ett par svarta snyggare skor och ett par vita riktigt, riktigt snygga skor, och så ett par gympa-dojor. Lite valmöjligheter vill man ju ha =). Så nu verkar det bli så att jag rymmer skor och necessär i resväskan och inte så mycket mer. Nå, det kan väl bli riktigt uppseendeväckande om jag är naken men åtminstone har snygga skor!


Nu väntar en veckas sol, bad och paraplydrinkar. Ha det gott tjejer, för det kommer jag att ha.


Kram Anki


Mamma i strejk!

Igår gick jag i strejk!
Inte på jobbet men hemma! Ni vet hur det är, helt plötsligt rinner bägaren över! Cyklandes på väg hem funderar jag på vad vi ska äta (fortfarande lika illa på matplaneringen) då jag kommer på att jag måste förbi affärn för de 5 liter mjölk jag handlat dagen före vart slut till frukosten (kan vi dela ko, Monica?) Kommer på att jag ska göra crepes, för det är gott! Hämtar den lilla på fritids som vägrar att följa på affären (lika bra det - blir så tjatigt o dyrt..)
Nåja så småningom landar jag hemma med mjölk och annat viktigt! Möts av disk fulla diskbänken, frukostrester kvar på bordet, sonen sover på soffan (japp han har återvänt men ingen vet hur länge...), Elin sover på sitt rum och Amanda skickar ett sms"jag är hos kompis"!(jag svarar bums "middag kl 5") och sen alla tvätt som borde ha varit vikt och lagd i garderober....Hjärnan som exploderade!
Jag lagade mat. Wilma vägrade crepes men åt plättar!! De sovande fortsatte att sova, kan bero på att jag inte väckte dom och Amanda dyker inte upp! Jag åt mina supergoda crepes med svamp&skinkstuvning. Diskade bort. Skrev en liten lapp vad det var för mat och en till lapp där det stod " DISKA". Vid det här laget var jag en riktig häxan surtant!! La mig på min säng och lyssnade på ljudboken.Gott för själen!

Undran: Den här fantastiska familjemiddagen, där alla samlas för en gemensam stund och pratar om vad som hänt under dagen! Finns den och finns den alltid hos en del? Eller ljuger folk?
Själv lyckas vi ofta fika kvällsfika tillsammans, ja inte riktigt alla men flera av oss! Det är trevligt och mysigt och vi är alldeles för trötta för att bråka eller tjafsa om småsaker! Ja jag gillar kvällsfikat och myset runt det!

Nåja den här dagen avslutades ialla fall med att alla åt middag och diskade sitt egna porslin! Amanda vek ihop nästan all tvätt (tack gumman!) Själv la jag mig kl 22 och fortfarande lite sur och inget kvällsfika blev det heller!!!

Fortfande lite i strejk och ett kvällsfika som väntar önskar jag er alla allt gott! Kramar Anneli















trosskurerskan

Då var det tisdag igen och det är dags för mej att skriva i bloggen. Vad ska man hitta på att skriva om idagdå?
Jo Matildas rum är nu färdigt och på söndag kväll låg jag på alla fyra och knäskurade golvet i hennes rum iförd endast t-shirt och trosor, Staffan hade åkt till Strömsund för att jobba, då ropar Matilda MAMMA KOM !. Näe ropar jag jag har inte tid, jo kom hyresvärden är här. Jag slet till mej en filt och virade den runt mej och gick dit. Han kom med en ritning över det nya köket. FATTAR NI, VI SKA FÅ ETT NYTT KÖK !!!!!!!!!!!!!!!!. Det blir ny kyl, frys,inbyggnads ugn, häll, diskmaskin och fläkt fräscht eller hur? Ska bara avsluta att berätta att Matildas rum blev bra.

Ha det gott vi hörs om en vecka. Kramar från Monica.

Måndag igen!

Jag tycker inte om måndagar! Det är mycket fler måndagar än fredagar, eller hur...

Jag tog ledigt i fredags och plockade svamp med Ingeborg.
På lördag var jag ute med Annica. Vi var lite rädd för den trebenta björnen de skrev om i Norran. Men vi sjöng "Björnen sover" så han höll sig på avstånd.
På lördag kväll var vi bjudna till Per-Erik och Jeanette och de bjöd på mycket gott att äta och dricka...

Söndagen blev lite seg, men det var bara att pallra sig upp för jag blev inkallad att stå i kiosken i kopparhallen.

Nu ringer Sandra och undrar om vi ska gå ut och äta lunch tillsammans (hon vill nog bli bjuden :-) )

Ha det!

/Carina

Vars tog helgen vägen???

Herreguuud vad fort helgerna går!!! Inte ett skit av det jag hade tänkt göra blev gjort. Fredagkväll var jag så jävla trött efter en helvetesvecka på jobbet med internhyror som skulle vara klara på måndagmorgon inför budgeten. Naturligtvis funkade inte dataprogrammet efter uppgraderingen och killen som kan fixa det kan inte komma förrän på torsdag. Det var bara att damma av miniräknaren och sätta igång. Så jag orkade inte göra nåt vettigt på fredagkväll, degade bara framför teven. Orkade inte ens stiga upp och blanda en drink som jag hade planerat. Lördag for vi till stan och kollade på nya tapeter och möbler till Fannys rum. På kvällen skulle jag och Fanny äntligen få se Sex and the City-filmen som jag laddat hem för flera veckor sen. Kent skulle nämligen partaja med mina brothers. Så vi laddade upp med snask och chips, men jag hann bara se en knapp halvtimme så rinde Anna och var pratsugen. Det blev en halvtimmes snack och Fanny vägrade spola tillbaka så jag fick gissa en hel del. Sista halvtimmen missade jag också för då ringde Susanne. Jaa, wtf jag får väl se den i sin  helhet nån annan gång. Kommande vecka ser inte ut att bli mycket bättre så jag hade tänkt försöka komma i säng före 12 för en gångs skull, så det är bäst jag går och nattar pållarna.

Natti natt /  A-K

Utkast: Fy fan vilken ...

Fy fan vilken vecka....på jobbet gnäller bara killarna som värsta kärringarna (inte som oss, värre) Är det ingen som har ett
jobb att erbjuda? Fan vad jag är less...Hemmavid har veckan heller inte varit så upplyftande. Jag och Roger har ju börjat med Gi sen 3 veckor tillbaka, första veckorna tappade jag 2 kg och nu inte ett jota, då blir man lite deppig. Idag har jag varit på staaan och shoppat en BH samt en tröja, liten tröst var att de första jag provade var perfekt! Just nu är mina snuttisar här (alltså mina barnbarn) det är ju positivt, de ska sova över och jag hoppas att minstingen sover lungt hon är nämligen förkyld. Tur att man vaknar för minsta lilla knyst, om man nu sover. Sen inatt ska man då åka och hämta fyllskallarna (föräldrarna) i staaan, tur att man är skötsam själv...........Imorron afton bär det av till Fromheden  Emma
har fotbollsmatch tror det är den sista

Beach 2009

Äntligen fredag igen, tänk vad fort en vecka går. Som vanligt har det varit en hysterisk arbetsvecka, där jag varit hemma vid 19-tiden på kvällarna. Jag har verkligen ett jätteroligt jobb men det är tur att jag har en familj som faktiskt kräver lite uppmärksamhet ibland. Annars skulle jag nog tillbringa all tid på arbetet (kul tjej!).

Har i alla fall bestämt mig...(för vilken gång i ordningen?)...att jag måste ta tag i min motion, eller rättare sagt fullständiga avsaknad av motion. Så i veckan har jag varit ute och promenerat två kvällar. Den ena kvällen gjorde jag ett gigantiskt långpass på 1½ timme och som belöning så klämde jag i mig en glass och två chokladkulor =). Nästa steg i mitt nya liv är att köpa gym-kort på Eddahallen, något jag planerat att göra de senaste tio åren sådär... Målbilden är beach 2009 där jag är vältränad, brun, snygg och........ung!


Ha en riktigt skön helg, tjejer.


Kram Anki


Vardag

Varför Varför ?! Varje dag händer det och jag står där lika förvånad! "Vad blir det för mat?" Varje dag lika överraskande att vi (läs :jag) ska laga mat och äta (nu är det;: vi)  middag. Jag borde vid detta laget ha lärt mig att efter jobbet/skolan så möts vi hemma och äter middag!  Prövat många planeringar och veckohandlingar och misslyckas alltid!! Är det människor jag verkligen beundrar så är de dom som kan detta!!
Men idag så överraskade jag mig själv, på hemväg från jobbet stannade jag till på Hemköp. Blev vansinnigt sugen på köttfärsbiffar fyllda med brieost. Mums!
Handlade allt jag behövde och det lilla extra som jag inte behövde! Cyklade glatt mot fritids när mobilen börjar ringa!!
Ena dottern meddelar att hon äter hos en kompis och den andra kommer senare och vill nog ha sallad!! Väl på fritids meddelar den yngsta att hon vill ha plättar!!  Vi åt plättar! Kanske imorgon köttfärsbiffar.......om vi inte är sugen på något annat...

Strax helg, tycker om helg! På fredag date med Peter Siepen (jaja inte bara jag) och lördag kräftor med syster. Det ska bli trevligt roligt skojigt kul intressant berusande...
Ja ja det var visst en torsdag också med mammamatch mot 7åriga flickor. Funderar på att skylla mitt skadade knä (hur länge kan det vara skadat?!) och spara mig till discogolvets coola moves. Näää det har jag inte samvete till.....eller ...../Kramen från Anneli


Snart har halva veckan gått

Hejsan tjena och tack för senast.
Nu har snart halva veckan gått och det snart är helg igen, gu va skönt, jag är helt slut för det blev ju fest även på lördag och som ni alla vet så orkar man ju inte med en tvådagars numera.
I går började jag röja ur Matildas rum för att det ska målas om, men det har stannat av igen för Staffan har så jävla ont i ett knä så att han klarar inte av att arbeta som målare, jävla gamling.
Nu ska jag gå och handla jag ska köpa mjölk, jag bär säkert hem 15 liter i veckan så jag tror att jag ska köpa en ko för skattepengarna.
Ha det gott tills nästa vecka kramar från Monica

Utkast: Tack så ...

Tack så mycket för i fredags, det var jättetrevligt. Jag längtar redan till nästa junta!

Fastän jag har blivit presenterad som den kanske skötsammaste av oss så måste jag ändå erkänna att det blev nog något glas vin för mycket :-), så en promenad hem på natten gjorde gott!

På lördag blev det lugnare. Vi fick undan båten för vintern och sedan kom Sandra och Håkan hem och vi hjälptes åt och gjorde en god middag. Sandsoppsoppa, plankstek och marängswich, mums!

/Carina d ä! (den ärtiga)

2 dagar efter

och jag är fortfarande mör! Ullis o Roger var sist kvar efter festen. Det gick dock inte många minuter innan Kent och Roger snarkade sött i soffan (har hänt förut kan tilläggas). De vaknade till efter nån halvtimme (kan ha berott på att jag o Ullis hojtade åt dom). Det har aldrig blivit av att Kent gått den där kursen i skick och fason som jag rekommenderat honom, så han gick helt sonika och hämtade tandborsten och ställde sig framför oss och borstade garnityret! Roger fattade vinken och tackade för sig. Ullis fick låna moppehjälm och fick åka med Emma hem. Klockan var 03.30 innan jag kvar klar i stallet, och sen kunde jag tyvärr inte somna (händer då och då tyvärr). Steg upp 08.00 och släppte ut hästarna. Dagen släpade sig fram och jag orkade inte göra så mycket. På kvällen fick jag hosta som hållit mej vaken även inatt, men några timmar fick jag iaf sova. Ajjja, som ungdomarna brukar skriva i bloggarna. Jag vet inte säkert, men jag tror det betyder typ "skit samma". Idag är jag riktigt stolt över mej själv. Jag har nämligen torkat 5 st fönster (alla 4 sidor)! Detta är en följetong som pågår ca 10 mån/år, och jag är ständigt efter i tidschemat. Just nu pågår vårtorkningen (ni hörde rätt). Jag fattade nog inte vad jag gav mej in på när vi flyttade från en-planaren med moderna fönster till det här gamhuset med 30 (trettio!!!) fönster som ska torkas på alla sidor och skruvas upp. Bläääää säger jag bara.! Fredag kvällar brukar jag alltid tänka att i helgen ska det torkas fönster! Men på nåt sätt hittar jag alltid nån ursäkt för att det inte passar; det är för för varm, det är för kallt, det är för blåsigt, de blir för blanka så fåglarna kan flyga in i dom...you name it. Nåja nu är det ju bara 25 fönster kvar (smiiiirk). Belönade mig med en helt underbar skogsritt i det vackra vädret. Åker bort i jobbet tisdag och onsdag och det torde innebära en del inmundigande av alkoholhaltiga drycker. Hur ska man palla? Jag får inte glömma att ta med bästa vännen Treo. Ha en bra vecka brudar/A-K

Dagen efter.....

Bakis som vanigt ....vaför är det alltid så, jag drack väl inte så mycket eller ?Vi hade iaf jätte trevlig
fast än "gubbarna" var med hihi Idag är iaf mina barnbarn här så nu ska jag leka och hoppa studsmatta
hela dan/ullis

Partymammor...eller vad vi nu är???

Hej,
Välkommen till vår nya blogg. Vi - det är ett gäng bättre bedagade, medelålders mammor/fruar/flickvännor/särbos/sambos/plastmammor/mormorar/plastmormorar (typ, ni får välja själv....vi orkar inte skriva vad vi är mer...).

Ikväll har vi fest! Har ni sett reklamen "Vet ni vad era föräldrar gör när ni är bortresta"? Bra! Då vet ni hur vår kväll ser ut.

Okej, vilka är vi då?

Ulrica: Den evigt unga och häftigaste av oss alla. Alla andras barn stora favorit! Är sambo och har tre barn och två barnbarn. Har alltid varit först med allt - och då menar vi ALLT! Spindeln i nätet, alltså hon som faktiskt håller ihop oss allihop!

Anna-Karin: Rider på häst, eller är det på Kent??? Extremt underfundig humor och den stora dramaturgen i gänget. Också sambo (dags att gifta sig snart? eller åtminstone en förlovning???) med två barn, några (vi vet inte hur många=) hästar, en hund och en katt.

Carina d ä (det betyder alltså "den äldre"): Kanske den skötsammaste, eller hon vill åtminstone framstå som det...(vi andra har inte riktigt bestämt oss än....). Löper en hel del, men bara efter landsvägarna...när det gäller män så håller hon sig bara till Bosse....=) Har två barn, men bara ett bor kvar hemma. Den andra har lyckats fly hemmet.

Monica: Behöver du en altan, eller typ ett storkok palt? Okej, då är det Monica du ska kontakta. Inget är omöjligt, möjligtvis är inte dom brända hamburgarna någon hit! Är inne på steg 2 i livet - har flyttat till en 5:a mitt i stan med hela familjen (man och tre tonårsbarn).

Anneli: Hjälp, hur orkar människan! Är ensamstående med fyra barn, fast en kan ha flyttat hemifrån (varken hon eller vi vet helt säkert...). Kanske särbo (...vi vet inte riktigt säkert just nu...). Och för att inte få alldeles för långsamt så är hon också "god man" (så kan det väl inte heta när man är kvinna??) till en person. Några djur finns där nog också....

Carina d y (nu fattar ni va? Att det betyder "den yngre"): Bästa och mesta mamman av oss alla! Tänker alltid på sig själv i sista hand. Sambo, tre barn och ett bonusbarn, en hund, marsvin, kaniner, sjöhästar....Partypingla och kramgo!

Anki: Just nu är det jag som sitter vid tangenterna. Gör allt fort! Ett visst kontrollbehov! Anna-Karin: Det föll bort det vi skrev hemma hos dig....Kreativiteten är inte lika stor nu =). Flyttat in till stan för ett år sedan med sambo och två barn, varav den ena flyttat hemifrån i veckan (jag saknar honom!), fyra bonusbarn (fast två är riktigt, riktigt vuxna) och ett bonusbarnbarn. Vem kunde tro det?

Okej. Imorgon går stafettpinnen vidare till Ulrica. FÖLJ VÅR BLOGG - ni kommer att få veta mer om medelålders mammor/fruar/sambos... (vi orkar faktiskt inte skriva allt en gång till) än ni någonsin anat att ni behövt veta....

Puss!

RSS 2.0