Hektiskt och varmt

I veckan har min syster och hennes barn kommit hit från Stockholm. För att ta det sista ut ur sitt uthus i Drängsmark naturligtvis var det i Torsdags, vi skulle vara där kl 09:00 för att fogden skulle komma de nya ägarna var också där. Vi vänta och vänta.....tillslut var vi tvungen att ringa och höra var de höll hus. Nä vi kommer inte svarar de... det är avblåst det blir till hösten. Tillslut var ju Monica tvungen att ryta till, här satt vi ju sex personer å vänta med hyrd släp och Monica rest från Stockholm för detta. Efter två timmar dök de äntligen upp även Monicas fd svärföräldrar... mycket tjafs men på ett par timmar var allt utburet å lastat.

Sen då på Lördag var det dax igen för ett flyttlass,Ida, Peter, Liam å Tilde flyttar ju till Bureå. Startade kl 8 på morron, och kl 12 var allt inne i det nya huset. Men hur fan kan man lyckas att träffa av att måsta flytta åt 2 st på årets kanske varmaste dagar...men nu var det gjort så nu efter middagen ska vi och städa på Moröbacke. Sen hoppas jag att det varma vädret håller i sig så att jag får njuta några veckor till.

Sen måste jag få berätta vad Liam sa till Ida när hon låg ute och solade. Mamma varför solar du? -Ja svarar Ida för att bli brun. Då säger Liam - För att bli lika brun som dom på Moröbacke?..(som sagt det bor ju ganska många mörkhyade där)

Ut och nyt av den härliga svenska sommaren det ska iaf jag. Kram

Systemet fungerar!!!

Som ni alla säkert vet så har mina cyklar blivit stulna här under vårkanten och jag polisanmälde detta i ren ilska och tamme rackarn häromdagen har jag brev från farbror polisen om upphittat gods...................DET VAR MIN NYA CYKEL!

Jag är gladast av alla och väldigt glad över att hela systemet fungerar att när något blir stulet så pratar man med polisen och sedan får man tillbaka sin ägodel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):) Fast efter detta så har alla i detta hus lärt sig att låsa allt som man kan låsa..............och min fina cykel står här ute och är låst!

Sjukt varmt är det ute också, tropisk värme. Det är helt underbart ,  jag har längtat hela vintern och jag ska njuta varje sekund det är skitvarmt, trots att jag jobbar ännu! Imorgon ska vi i alla fall bada på Vitbergs! Jag älskar Vitbergs, ligga där och steka lite fläsk och titta på sina barn som stojar o leker i vattnet, bada lite men framförallt lyssna på sin filtgrannar! Finns många roliga historier med filtgrannar, en mamma hon hotade sina barn om att de skulle åka hem om de gjorde si eller så. Hon höll på så i 6 timmar och till slut kunde jag ha skrikit åt henne att "åk hem nån j***la gång, sluta prata luft".
En familj där pappan sprang benen av sig en hel dag (och säkert alla andra dagar också....)Kvinnan i huset låg på sin solsäng och domderade om att nu ska barnen bada o nu ska de äta och nu ville hon ha kaffe o nu ville hon ha glass..... Det är sådana gånger jag undrar om jag kanske borde ha en karl..................:) Ja jag vet man ska inte tjuvlyssna men det är himla skoj och lite får de ju bjuda på om de lägger sin filt bredvid mig:)

Ha en fantastisk varm o ledig helg, o har ni chansen så lyssna på er filtgranne!

Kram Anneli

Aldrig mer!

Det var nog bland det äckligaste som hänt mig. När ostkrokarna var blandade med en gammal snus alltså. Jag kräks nästan bara jag tänker på det.... Det enda positiva är väl att några (ingen nämnd...) fick sig ett riktigt gott skratt i alla fall. Nåja, ni är förlåtna. Och jag kommer aldrig mer att äta ur en nästan tom påse ostkrokar!!!

Äntligen känns det som om sommaren har kommit. Men det är ju märkligt att halva sommaren ska ha gått innan man kan gå barbent utan att frysa ihjäl. Nu tror jag i alla fall att sommaren (och värmen förhoppningsvis) är här för att stanna i åtminstone en månad eller två.

Kan ju inte vara sämre än Ullis, så här kommer några Båtforsbilder.

Kram Anki







Basröst

Fortfarande går jag omking och har en fin basröst, dessutom har jag blivit snorig. Den gångna helgen var hel skoj man få sej så mång glada skratt. Roligast tycker jag nog att det var när Anki kommer och frågar om jag ska ha mina ostkrokar men jag svarar att hon ska slänga dem. Men oskroksdiggaren och snåltarmen tar överhand å Anki börjar glufsa i sej dem...men det sulle hon inte ha gjort någon (troligast hennes son hade lagt ut sin snus i påsen)...så nu bar det av till toan för att kräkas några vändor.(förlåt men det var skoj). Och en massa annat roligt han vi ju också med, mång roliga klädstilar och uppträdande. Här nedan kommer lite blider från helgen.
Kram Ullis





                

Åh vad vi längtar....

.....till Båtfors......bara allting var packat........det är så tråkigt!!!!! Och jag är ju en sån person att jag gör allting i sista sekund så imorgon kl 16.00 då kommer det att vara rallypackning här hemma på Dyhringegatan!!!(ja det är klart att man kan undra varför jag sitter vid datorn o bloggar istället för att packa.........)
Japp! köttfärsen är stekt, osten riven men sen känns det lite kört! Jag kan slå vad om att imorgon kommer vi att göra ett litet besök på ICA och akuthandla en massa onödigt dumt men förhoppningsvis något gott!
I övrigt så är det skolavslutning för 2 av mina juveler imorgon...må solen lysa över dom för som vanligt har vi glömt att köpa den där extra lilla fina koftan som gör att de ej fryser ihjäl utanför kyrkan!
Själv har jag lyckats med att vara ledig till kl 11 imorgon och Wilma får då fara på fritids sen............hon är enda barnet på Sjungande dalens skola som behöver tillsyn denna dag väst på stan!Förstår ni så vansinnigt många semesterdagar det går denna dag - jag undrar om Skellefteå står lite stilla denna dag??!! Hon ska i alla fall följa med alla lärarna till Boviken och grilla hamburgare och fika...............(känns ju som jag är typ världens sämsta mamma!!!!!)
Tack o lov vägs allting upp och över att det är Båtfors i helgen och temat glitter o glamour passar den minsta dottern perfekt!

Kram alla vänner! Det ska bli fantastiskt att umgås med er i helgen!
/Anneli

Allt möjligt fixade

Hela veckan har jag försökt få ihop allt jag ska ha med till Båtfors dessutom skall allt annat ordnas. På Måndag fyller Danne 24 år!!! vart tog åren vägen... jag tycker fortfarande att jag inte är så mycket äldre barnen kommer liksom ifatt en vi blir då jämngamla eller hur? Sen på Tisdag ska jag å Ida ha tuppervareparty hos henne som tur är. Onsdag hoppas jag att vi lekledare i Båtfors kan träffas för en sista genomgång. Torsdag är det dax för studenten för syrrans dotter Emilie
Ja å fredag är det examensdax för Emma å Sandra som går ut nian tänka sej så stora de har blivit...Men i kväll är det i iallafall fest med jobbet vi ska bada badtunna hos Eva det ska bli jättehärligt.

Ha en trevlig kväll Ullis




Båtfors 2006 det var nog lite kallt i vattnet

RSS 2.0