Årets sista dag




Kan så vara, men den fina traditionen är det slut med nu!  Jag är ganska säker på att det här var sista året vi firade jul tillsammans allihopa. Visst är det trevligt, men som jag sagt tidigare så ska detta ställas i proportion till all stress och jobb som det innebär dagarna innan julafton. Nåja, jag lever ju iaf.
 
Nu har snart en veckas ledighet förflutit och vi har inte gjort så mycket annat än att ätit rester, ätit godis, sett på tv och försökt jaga bort ungarna från datorn. Men det kanske är det som är meningen med att vara ledig...att göra ingenting alltså.

Igår hade vi släktträff då min kusin som är bosatt i skåne sen några år tillbaka var uppe och hälsade på. Kul att träffa kusiner och mostrar, men tyvärr hann jag inte prata med alla.

1 dag återstår av året och jag har inte funderat ut något nyårslöfte som jag kan bryta ännu. Jag får väl ägna dagen åt det.


GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!

/a-k


Gym-dags

Vill bara påminna om vårt löfte att börja träna efter nyår. Eddahallen har ett erbjudande just nu, om vi före den 31 december köper t ex ett 3-månaderskort så dubbleras tiden så att kortet gäller ett halvår (kolla länken nedan). Jag ska gå och köpa ett sånt kort på tisdag.

http://www.skelleftea.se/Fritidskontoret/Innehallssidor/Bifogat/Edda_julannons_248x178_LO.pdf

Julhelgen

Vi började julhelgen med uppesittarkväll hos Ida & Peter med bingolott inte ett jävla öre som vanligt. Julaftonsmorgonen var det julgröt här hos oss även Åsa å Lasse Frida och Felicia var här så vi var fullt hus 15 pers, spelade juklappsspelet tog inte hem lika många denna gång. Sen vid ett snåret (då de andra åkt hem) kom morsan, brorsan och svärmor hit för att vara med. Käka julmat såg på kalle sen kom tomten, alla var nöjda och glada. Vi hade köpt PS2 till familjen men Roger hade köpt fel spel (till PS3) tur att Tomten var snäll och kom förbi med det rätta. Så vi spelade Buzz hela natten.

Annars är allt nästan som vanligt föutom att vi är 7 pers i hushållet ett tag framöver, det blir en hel del disk och städning. Idag tog jag och Roger och flydde till staaan, shoppade ett par jeans åt på Subway, ingen Gi mat precis. Sen bar det av till Maxi för att fylla på förrådet på bla. mjölk, det går  mjölk så in helv........ Roger fyllde ju år på annandagen vi firade, han for på hockey, kul va men han fick tårta när han kom hem, men sur över förlusten. Kram/ Ullis

Detta har jag fått tilldelat av min dotter Ida, nog blir man lite mallig.


Jullov

Skönt att vara ledig tänker man....och har alldeles glömt bort hur det brukar vara när även ungdomarna är lediga. Jag har börjat förstå att vi bedriver ett vandrarhem. Först har vi ju då Jocke som kommer och går. Från att meddela att "jag skulle vara medveten om att han aldrig mer skulle bo hemma och att det därför var min plikt att skämma bort honom riktigt ordentligt" i augusti när han planerade att flytta till Jonas lägenhet, till att bo i den i en månad och sedan flytta hem igen i en månad och sedan iväg till Oslo i två månader och nu bo hemma igen....åtminstone ibland. Imorse kom han hem vid 9-tiden när vi fortfarande låg och halvsov. Han lyckades i alla fall väcka upp oss ordentligt när han åt en bryta - tänk att ljusugnsbröd kan låta så mycket!!! Smyga är väl inte en av hans starka sidor....

Jag vill påpeka att jag tycker det är kul att han är hemma igen. Men med tanke på hur det ser ut i rummet så har jag förstått att han bara ser det som en högst tillfällig lösning. Sen har man ju lärt sig att dom här tillfälliga lösningarna kan bli ganska långvariga ibland, eller så blir det som det varit .- en jojo-lösning där han kommer och går....

Sen har vi då Jesper. Sedan han köpte sin 42'-tv och fick låna Jockes Xbox (eller vad nu är) har vårt hem varit samlingsplatsen för stans ungdomar. Skönt, tycker jag - då vet jag var jag har honom, även om blir det lite trångt i hallen med alla skor. Sen händer det att kompisarna är här, men inte Jesper....Igår kväll när två av hans kompisar dykt in på hans rum vid 23-tiden tyckte jag att det kunde väl vara på sin plats att fråga var Jesper var någonstans och jodå, glada i hågen svarade dom andra att han är nog på Statoil. Han dök upp till slut men vad i hela friden gör man på Statoil i en timme??? Imorse var fortfarande två av killarna kvar förstod jag av alla skor i hallen. Så jag tror att alla bäddar var uthyrda...Hur som helst så är det en mycket dålig inkomstkälla att bedriva vandrarhem!

Just nu är jag alldeles ensam hemma. Jerry är på hockey, Jesper har meddelat på en lapp att han äter på "Olles" (O'learys) och ser hockeyn där. Jocke har jag ingen aning om var han håller hus. Han kan vara på förfest igen...Var vi verkligen ute både juldagen och annandagen när vi var unga???

Kolla in skorna jag köpt idag, både ett par röda och ett par svarta. Måste ju använda upp pengarna jag fick i julklapp =))



Njut av alla lediga dagar tjejer!

Kram Anki


Nu är det över...

Hoppas att ni alla haft en riktigt fin julafton! Finns bara en sak att säga nu:
God fortsättning mina vänner Kram Anneli

Stora tabberaset i Furunäs

Sen med inlägget... men allt övrigt är jag klar med :)

Julklapparna är inslagna, lackade och har rim och fina band. Hemmet är pyntat och blänker så vi måste gå med solglasögon inomhus. Granen står så grön och grann i vardagsrummet. Jag har kokat skinkan, stekt köttbullar, janssons, gravat  och rökt lax, stekt prinskorv, revbensspjäll och gjort en jättegod julkorv och såklart massor med julgodis (se bildbevis).






Jag har också stöpt egna ljus för att jag tänkte det kunde vara kul att ha gjort dom själv.

Julkorten är skickade och jag har gjort en musikfrågesport som vi ska köra efter paketen är öppnade.


Vaaa...tror ni mej inte???  Nähä, men dom två sista påståendena är i alla fall sanna, så de så!



Med hopp om ett liv efter Jul

Julkramar till er alla från oss alla!

/A-K


Pantertanter

Okej, okej - jag är två dar sen med mitt inlägg, men bättre sent än aldrig. Tack för alla grattishälsningar, dom värmer även om jag tycker att vi inte behöver fylla nåt mer nu. 45 år är väl en lämplig ålder att stanna vid. Jag tror faktiskt att det är den allra bästa åldern, oavsett vad 30- och 35-åringarna säger. Men vi sa kanske detsamma när vi var där..... Det finns i alla fall en trötst i att man alltid tycker att man är i den bästa åldern just nu. Tänk när vi är 80 och sitter på hemmet och säger detsamma! Då ska vi vara riktiga pantertanter....

På tal om pantertanter. I fredags hade jag tagit ut kompledigt och lovat mamma att skjutsa henne och hennes juntakompisar till södra sidan. Dom skulle "shoppa loss på Jacks och Coop". Mammas junta har också sitt ursprung ända från när dom gick skolan. Det var jättehärligt att släppa av tre fnittrande damer i sina bästa år vid Jacks och sedan skulle dom nog försöka hitta broddar på Myrorna för det var ju lite halt att gå till Coop. Nåväl, trippen förlöpte väl och de tog sig hem med både armar och ben i behåll, fullastade med shoppingkassar.


Pantertanter kan ta sig de flesta uttryck. I fredags hade vi fest här hemma. Vi var 12 stycken, varav sex pantertanter. En somnade i sängen vid midnatt, en annan for runt med disktrasan och torkade lite här och där, en tredje lierade sig med sin man vid julklappsspelet och bar hem nästan alla julklappar (Ullis, känner du igen dig?), en fjärdes man smyckade toaletten med alla mina halsband, en femte skulle upp och jobba dagen efter men bangade inte för det utan stannade till "the bitter end" och den sjätte hade tänt ljus på hallspegeln som sprack och även gjorde att lampan under sprack  och att hallen blev full av stearin (det här är alltså jag). Trevligt hade vi i alla fall.

I afton kommer släkten på middag. Jocke kommer från Oslo vid midnatt så han hinner inte vara med på kalaset. Istället  vakar jag in honom och välkomnar honom hem med en macka med julskinka och senap.

Till er alla från oss alla - en riktigt God Jul och Gott Nytt År!



Kram Anki

 


Snart är det jul

Den här veckan har jag jobbat och jobbat både hemma och på jobbet. Det är ju en jävla massa julkort som ska delas ut + att det var blixthalka det var inte så lätt att ta sig fram med postbilen. Men nu har jag bara två dagar till att jobba, sen är jag ledig fram till den 7 januari det ska bli så jävla skönt. I Onsdags kom min syrra(Monica) och hennes barn hit från Stockholm, det var kul att ses. Det var ju 1,5 år sen sist tänk vad tiden går.

Änligen har Danne och jag färdigställt det nya matrummet det blev jätte bra (tycker jag iaf ). Igår kväll var vi till min andra syrra och firade Monicas födelsedag. Idag har  Ida Liam och Tide varit här käkat middag, lite snask och sett på film så nu ska jag skjutsa hem de men Liam ville övernatta vad gör det vi har 4 till som nattgäster. Julkamar till er alla/ Ullis

En extra stor grattiskram till Anki

Bilder på det nya rummet inte helt färdigt




Hipp hipp hurra!

för Anki som fyller år idag!

Grattiskramar från A-K

Hurra hurra hurra

för vårat födelsedags"barn" idag!
Många grattiskramar från vår familj till Anki!


Nu är jag klar!!!!

Visst fick ni lite panik i alla fall:)!
Vi har några goda traditioner i vår familj och det mesta handlar om sånt man kan äta! Vi har kokat knäck (och den är slut) kokat fudge (kvar men inte så god) bakat saffransbullar (slut) och bränt pepparkakorna i ugnen och framför allt har vi gjort årets pepparkakshus!!
Min idé i år var att göra ett muminhus, kommer aldrig att gå sa Amanda "du kommer bara att bli arg". Okej första försöket blev absolut misslyckat och var mer ruiner än hus men jag bet ihop och log! Gjorde ett nytt försök och resultatet ser ni nedan! Lite snett och kanske inte helt likt men vi är nöjda!
Julgranen plockade vi in i lördags.Ett rackarns pillrande med julgransfoten men till slut fick jag fast granen. 1:a ljuslingan var död men den andra med 100 småljus fungerade. Bra! Så småningom stod granen där med julgranskulor glitter och sina 93 fungerande småljus och bara var så fin! ....I ca 2 timmar sen dog den j***la ljusslingan!!!
Okej klädda av granen glitter kulor och slet av ljusslingan och meddelade barnen att nu skulle vi bli Jehovas!!!
Ingen av dom nappade på detta förslag så jag åkte och köpte en ny ljusslinga!
När jag ska montera slingan så rasar julgransfoten i delar! Djupa andetag och räknade till 320 baklänges så kom jag på att jag monterat foten fel...sånt som händer....men nu står granen och lyser och vi har inte blivit jehovas...ännu!

Nu är det bara inhandling av alla julklappar och mat kvar och det tar väl ett par dagar! Hur det än går så om en vecka är det snart juldagen!!!! Då startar lugnet och en lång ledighet hägrar! Kramar till er alla!


kärleksbarn

hejsan jag har inte skrivit på ett par veckor men det har en naturlig förklaring. Tack för senast förresten såg att ni fortsatte ut på krogen efter ni hade gått härifrån. Vi steg upp 06.15 på lördagen och for till Boden för att titta på en valp. Sedan for vi vidare till Luleå där vi shoppade och var ut och åt och myste på hotell. På söndag shoppade vi på stan en stund och sen på Storheden. I onsdags var jag på Medlefors och åt julbord snacka om gott, jag har aldrig ätit så gott julbord nån gång förut (förutom mammas då förståss). Sen komme hon. Vårt lilla kärleksbarn, en liten boxertik som blev 8 veckor på torsdagen. Hon är så söt att vi sitter mest på golvet och tittar på henne. Så nu sover Staffan på golvet i köket. På lördag ska vi ha familjemiddag för Staffans syskon och barn så är det nån som har nått bra pajrecept så är jag tacksam för nån julmat blir det inte! Hej hopp och ha det bra tills vi hörs nästa vecka då är det uppesittarkväll. Kramar från Monica

Back in business

Hej partypinglor!

Joo, jag överlevde juljuntan och Oj så kul vi hade! och Oj så snygga vi var på dansgolvet! (ni såg väl Disco-Bernts lystna blickar?)Jag mådde faktiskt riktigt hyfsat också på lördag morgon, så jag bestämde mej glad i hågen att rida ut på en långritt i det fina vädret. Efter ca en timmes ritt så insåg jag att baksmällan inte riktigt hade vaknat lika tidigt som jag. Ridhjälmen kändes som ett betongklot och magen körde runt på ett oroväckande sätt. Jag vände därför hemåt, men min älskade pålle som hittills uppfört sig exemplariskt tyckte tydligen att nu var ett lämpligt tillfälle att ta igen den brist på motion han fått under den gångna veckan eftersom ridbanan varit totalt igensnöad. Jag fick därför brottas med 600 kg häst hela vägen hem! Både han och jag var sjöblöta i svett innan vi var hemma, men en fördel var att det tog bara 20 min att komma hem :)

Jag var spak resten av dagen...och måndag....och tisdag.....och på onsdag när jag var så illa tvungen att ta det lugnt eftersom vi var på kalas, så kände jag att jag hade feber. Var därför hemma torsdag och fredag, men imorgon ska jag jobba så man kanske har tid att vara ledig några av mellandagarna.
 
I övrigt har vi äntligen fått färdigt Fannys rum. Tapetseringen går ju fort, men eftersom jag varken har tid och lust att gå på stan så tar det en jäkla tid innan hyllor, lampor, pynt o d är på plats.
Det blev iaf riktigt bra tycker både Fanny och jag. Om ni också är sugna på en fototapet så kan jag rekommendera  www.photowall.se  jättestort utbud och bra service.

Kram tjejer/A-K



Sömnproblem

Det slutde ju som vanlig att efter juntan blev det utgång fastän alla sa att vi inte skulle gå ut.....vem fan är det som alltid ska ut på krogen när vi blivit lte rund under fötterna inte var det då jag. Men kul var det iallafall. I veckan har jag mest legat sömlös pga allt som skall vara klart innan syrran kommer på Onsdag, Daniel säger att det är lungt vet ej vem han säktar på, det är då inte mej! Rummet är fortfarande otapetserat men Danne har målat taket i veckan. Annars har bar hunnit med att koka lite hallonkola och lakriskola(for till Ida och kokade det är så rörigt här.

Fredagkväll så var det lussetåg i kopparhallen Emma var med de sjöng jätte bra. På natten chaffis som vanilgt ... ni vet vem? Ut halv två på natten i snöovädret....varför snöar det så förbannat, jag tycker att vi har fått tillräkligt. Lördagmorron iväg till Boliden innebanymatch såklart! Emma spelde superbra ett mål + 2 ass och matchens lirare inte illa man blir ju riktigt stolt. Sen på stan en sväng shoppade en klänning till jul tror jag. På kvällen kom Ida Peter och mina små gullungar på besök, myskväll med chips, godis och naturligtvis lite vin. Söniga kramar/ Ullis



Julbak

Förra helgen var jag en riktigt bra mamma. Som Jesper så riktigt påpekade så hade jag inte bakat bullar på två år! Jag tyckte att vi skulle göra det tillsammans, men det örat ville han inte riktigt lyssna på. Så jag åkte iväg och handlade det som ska inhandlas, och för att riktigt ställa mig in så tänkte jag att jag gör lite julgodis också. Hittade ett smaskigt recept där det skulle vara turkisk peppar i kolasmeten och sedan skulle kolan doppas i mörk choklad. Mmmmmm....lakritsdumle, tänkte jag.

Började med kolan. För att få den riktigt god så krossade jag dubbelt så mycket turkisk peppar som det stod i receptet. Och sen har man ju hört det här om hur onyttigt det är med socker, så jag tog bara hälften av vad det skulle vara. Sen fick det hela koka - i c:a 15 minuter stod det. Under tiden så passade jag på att vika lite tvätt och dammtorka - det gäller att använda tiden väl! Ett rökmoln fyllde helt plötsligt lägenheten och jag rusade till spisen. Ingen större fara annat än att kolan storkokade. Jag gjorde kulprovet och det stelnade direkt. Och nu menar jag verkligen stelnade!!! Att tugga på cement är rena barnleken i jämförelse. Och smaken - beskt och bränt och bittert. Inte det minsta salt och sött och gott. När jag drar mig till minnes tidigare års kolakok så ska man ju röra i grytan under tiden det kokar, och det stod faktiskt så i receptet också men det momentet hade jag helt hoppat över. Kolan gick till soporna och jag har helt tappat lusten att göra julgodis.

Dagen efter tog jag itu med bullarna. Och det gick mycket bättre. Jag gillar inte heller torra lussebullar, så jag blandade mandelmassa och riktigt smör till fyllningen. Sedan kavlade jag ut tunna rundlar, smetade på fyllningen, rullade ihop och gjorde traditionella s-formade lussebullar. MEN - det blev bara 30 st!!! Jodå, ganska stora i och för sig men vad hjälper det. Dom få bullarna smaskade ju Jesper och hans kompisar i sig ganska fort.... Så nu är jag utan både julgodis och lussebullar igen! Men vad gör väl det - Jesper fick sina bullar och jag fick känna mig som en riktigt duktig bull-mamma.



Ikväll dricker vi glögg, tänder massor av ljus, äter köpta lussebullar och vakar in lucia.

Mys i helgen, tjejer.

Kram Anki


Julefriden är här!

Jag älskar min familj!
Lax, pressad potatis och romsås till middag, alla äter och är glada OCH sonen hade bjudit hem sig på middag! Alla samlade runt bordet och Amanda tycker det är dax att baka lussekatter. Det är typ den äckligaste bulle jag vet! I den här familjen har vi en egen variant av lussekatt - en vanlig bulle med saffran fylld med en vaniljsmörsklegg! Mycket smaskigt! Jag lovade bak i kväll om de skulle hjälpa till! Jajamän sa Elin och sa att vi gör som vanligt! Som vanligt innebär att jag bakar och hon sitter bredvid och tittar på och äter sedan med väldigt god aptit! Ikväll for hon dock på träning men sonen tog hennes roll men åt bullar gjorde hon själv!

När alla bullar var bakade och de mindre flickorna hade fått göra några lussekatter (6st) så samlades vi alla vid köksbordet med massor av tända ljus, ett berg av vaniljsaffranbullar och kall mjölk och bara myste! Det är julefrid!!!!

Med risk för att ni kanske blir arga på mig så måste jag påminna om att efter nyår då startar träningen! Kommer att behövas för min del, gott med bullar glögg julskinka (vi har snart ätit upp den första skinkan...)janssons köttbullar prinskorvar....ja så gott som allt är gott! Och tänk när vi blir less på julmaten då köper vi pizza och hamburgare...Men fram till nyår är det bara att tugga och njuta! Funderar på att önska mig en riktigt stor mysdress att växa i....

Förra helgen blev vår Elin svensk mästare! I vår familj är hon även mästare på att äta choklad. Ingen blev så glad som hon när vi (läs: jag) vann 2 kg choklad på Grönan! Hon hade t om lagt upp en taktik hur vi skulle vinna!


Ny helg stundar och vi ska vara hundvakt till broderns lilla Vincent, lite jobb på söndag ...kanske något bus på fredag...
men inget kan ju mäta sig med juntajulfesten! Det var kul!
Kramen till er!


Värsta och bästa veckan

Har varit hemma hela veckan, haft ont som fan i magen, typ som att nån har gett ett rejält slag i magen. Vad kan det bero på; en lat man, en lat dotter, stress på jobbet eller kanske alltihop? Skittråkig vecka med andra ord!!!

Fredag morgon - the day of the week - bar det iväg till Haparanda med Ida. Värsta shoppingen

Vi shoppade om galningar och tömde hyllorna. Lyckliga reste vi hemåt tills vi mötte galningen på E4:an som var helt utan reflexer. Det var sekunder ifrån att han varit i himlen nu. Gasade på som tusan för att hinna hem till juljuntan, som ju är årets höjdpunkt what so ever! och här är jag nu....

Jag vann allla julklappar. Dom andra blev skitsura men jag är skitglad. Delade ut något tröstklapp till Anki som var jättesur för hon fick inte en enda. Vissa straffar Gud direkt!!!

Ikväll fortsätter festen och vi lever livet.

Kram Ullis

Hur svårt kan det va`?

Kapitel 2 i inredningstillval:
Igår kom jag på att jag aldrig på riktigt sett det kakel och klinkers som projektledaren föreslagit till badrummet. Mitt fokus hittills har varit helt och hållet på köket. Började i alla fall med att titta i katalogen och det visade sig att klinkersen var svart och typ glencheck-rutig. Jag hade tänkt mig mer antracitgrå och inte glencheck-rutig..... Nåväl, skickade ett mail till projektledaren och frågade om jag fick välja vilket kakel och klinkers som helst eller om jag måste hålla mig till något särskilt märke. Och han svarade: "Allt är möjligt. Det viktiga är att man bestämmer sig". Jodå, jag förstod minsann piken!
Men sen fick han nog dåligt samvete och bad mig vara försöksperson på att förstå ritningar. Jag fick full poäng både på var takspottarna var placerade och var el-uttagen satt. Han menade att jag var ett tekniskt geni. Tänk, att jag har nästan misstänkt det...=)) Det var bara lärarna i skolan som aldrig begrep det, tror jag...

Idag har jag och Jerry varit och tittat på det utvalda kaklet och klinkersen. Jo, det är glencheck-rutigt och det är svart. Fast det var inte så tokigt ändå. Jerry ville veta om jag tyckte att det var okej och jag visste inte riktigt. Så efter en stund hade jag hittat lite andra alternativ av klinkers och bestämde mig i ena stunden för det ena, för att sedan ändra mig efter ytterligare en stund. Då tappade Jerry också tålamodet och väste irriterat att nu fick jag faktiskt bestämma mig. Det slutade med att jag valde ursprungsklinkersen....


Nä, nu ska jag släppa alla (angenäma) problem med inredningsvalen. Nu stundar juljunta. Undrar vad jag ska välja för paket när tärningarna visar 1 eller 6...

Ikväll ska vi ha världens bästa kväll. Kram Anki

"Det är dags att gå hem när du börjar likna ditt passfoto"


Ännu en framtidstitt

fast denna gång typ 30-40 år framåt!!!
Ikväll följde jag min far på deras boråds julfest (mamma kunde inte). De bor ju i Odenhuset, där bor det typ bara pensionärer. Jag var klart yngst på festen!
Vi drack glögg åt julmat sjöng några konstiga visor som jag aldrig hört förut och diskuterade bögarna! På 50talet då fanns det inga bögar, visste ni det?? Homosexuella är en sjukdom och man borde kunna ge dom en spruta!
Jag undrar vad vi pratar om och vilka fördomar vi har sådär om 30 år?! En väldigt trevlig kväll var det i alla fall och pappa var nöjd!

Annars har veckan varit lugn (ja förutom helgen då men nu är jag ju singel och kan skojsa på hur mycket jag vill:) som den slamsa jag är:)) Sonen var min chaufför på lördag och han påstår att det är fel, att det borde vara tvärtom! Dumheter jag får ju inte köra bil onykter!
I övrigt alla friska, ingen akuten och till och med bilen fungerar(peppar peppar...)!
Ett julmirakel hände i morse, på min altan står det en riktig julgran! Ja jag vill ha en men vem har ställt dit den?Har väntat hela dagen på att någon ska ringa eller smsa och "erkänna" men fram till dess så ser jag det som ett julmirakel!
Tänkte också om jag önskar riktigt riktigt mycket så ligger det 3 paket á 30 kronor vid granen imorgon bitti......
Hoppas ni också får ett julmirakel! Kram  
Min egen lilla mirakelWilma i tjuvartagen!!

är ni laddade för julklappspelet?

Hejsan tjena nu är det snart fredag och det är dags för glögg och julklappspel, ni är väl laddade det är iallafall jag. Jag var på stan i afton och lyckades krysta fram en julklapp, törs inte räkna hur många som är kvar. På lördag ska vi och Carina och Stefan åka till Luleå på en välbehövlig lillsemester äta gott, mysa och bo på hotell det ser jag framemot, efter det här strulet med köket så behövs det, det är förresten inte färdigt ännu crkar inte skriva om det ni får se själva på fredag. Nu står Matilda här och skriker att hon ska ha datorn för hon har franska läxa (visst var det bättre förr när vi hade böcker ?) så nu måste jag sluta. Väl mött på fredag hemma hos mej.  Kramar från Monica

RSS 2.0