Snart jul...

Veckorna bara rinner iväg och inte hinner jag ett skit. Jag har funderat en heldel hur i hela friden hann man med allt förut, jag menar när man hade barnen små. Nu hinner jag ingenting fast jag och Roger är så gott som själva. Emma är föstås hemma ibland och lever rövare, annars vet jag inte vart tiden tar vägen...man kanske har blivit latare med åren eller... Nu ska jag iaf ut och gå, vi har steg tävling på jobbet så jag måste ju ligga på topp (tävlingsmänniska som man är). I helgen är det ju Halloween som vi ska ha på folkan. Jag har överlåtit lekarna till Emma och Sandra så vi få väl se vad de hittat på för jäkelskap. Kram till er alla Ullis




      

Men hallå alla vänner!

Tiden går så fort att man hinner bara till jobbet på måndag och sen är det dax för fredag o helg igen:) Det känns så i alla fall och det är jag glad för!
Vår vardag i den här familjen känns ibland ganska proppfull så jag har infört en liten whiteboardtavla där vi skriver in allt som händer under veckan (är ju oxå bra när man lider av lätt minnesförlust..) Elins träningar får INTE vara med!!!Då ryms ingen annans aktiviteter + att det påminner en själv väldigt mycket om att man borde motionera! De 2 yngre flickorna fyller tavlan med taekwondo, balett, dans o cheerleading, själv skriver jag mest bara dit "MAMMA FEST" :) o eftersom det blir helg hela tiden så.....
Visst känner ni att jag börjar ha lite grepp om vardagen nu, nu fattas bara den där veckomatplaneringen! Den har jag nästan löst! Jag har en alldeles fantastisk tjej på jobbet som planerar sin familj veckomat i detalj. Jag har nu satt i system att prata med henne lite extra just om mat:) Gissa om det sparar tid! I fredags var det inplanerat korv&pastasallad och efterrätt. Men då köpte vi pizza men kopierade efterrätten:)

Förra fredagen hade jag o mina 2 kolleger arrangerat Kick-off för våra 16 medarbetare! Våra personalfester brukar bestå av mat prat lek o så går alla hem senast kl 22. Det är alltid trevligt men visst känns konceptet bekant!
Så vi satte upp en utrustningslista i personalrummet ; ta med varma kläder o skor, solglasögon, halvmeter rep, pannlampa, inneskor o eget dricka. Spekulationerna var många och vi teg som muren! Dagen innan satte vi upp laguppställningen! Förväntningarna o frågorna haglade!
Fredag kl 17.30 blev de i alla fall inbjudna i våra lokaler med inneskorna på, fick en ouzo (mina 2 kolleger ha just varit på Rhodos)Sen stoppades lag efter lag in i minibuss med blindglasögon på, blev avsläppta vid Bodaborg och fick gå i skogen tills de kom fram till vårt fantastiska ställe: Nöppelberget.
Framme på festplasten bjöd vi på varm choklad o punch och de som ville fick grilla korv. När alla 3 lagen kommit fram var det väldigt mörkt i skogen o pannlampa var ett måste! Vi wokade mat på murikkan o lekte lite enkla lekar! En helt magisk kväll!

Nu längtar jag efter att träffa er, så vi syns på måndag hos Monica!

"Fylleri är frivilligt vanvett"


är dej jag eller????

hejsan tjena jag fick ett sms av Anneli där hon frågade om jag visste vem och var  nästa junta skulle ske då kom jag att tänka på att det kanske var jag som skulle ha den? I alla fall så kan jag ta den funkar måndag den 26:e oktober (alltså nästa måndag) för er?
I dag har jag varit til vetrinären med Zelda hon har livmoderinflammation och har fått antibiotika och nu överväger vi om vi måste operera bort livmodern på henne, det började i lördags då hon blödde som ett såll där bak så på söndag var vi akut med henne till vetrinären vi fick en ny tid idag för ultraljudundersökning och det visade sig att livmodern ar förstorad.


Sängar..

Nu är de nya sängarna invigda, gud så härliga. Ska städa det var länge sen sist. Barn och barnbarn kommer på middag.

Tänke berätta vad jag och Carina hade hittat på för bus tidigare. Jo det var så att en massa jälvla gatlysen skulle tas bort från den redan så olycksdarabbade snabbleden. Så när vi åkte från Anki kom vi på att alla stolpar som skulle bort var markerade med ett gult plastband. Jag och Carina tänke om vi plockar bort alla banden så vet de som kommer och ska plocka bort stolparna inte vilka de ska ta. Så att de får börja om från början,vi skapar på så sätt mera jobb... i dessa arbetslösa tider. Men det hjälpe inte att vi hade halva natten sprungit och klättrat i stolparna för på Måndagen efter var de igång. Men vi hade iaf jätte skoj. Kram Ullis



Den nya madrassen

Shopping

Helgen i Sundsvall var perfekt, förutom en massa bjäbbiga hundar på hotellet. Det var en stor hund utställning så det bodde hundar på alla hotell i stan. Jag shoppade en hel del. Det blev en jacka, skor, tröja och ett linne. En mycket lyckad shopping som Roger betalade, det var min födelsedagspresent. I helgen åker vi med Ida och Peter
Ikea Haparanda och köper oss nya sängar och kanske lite annat joxs...Kram Ullis







En sjöman älskar havets våg...

Har helt kommit av mig med bloggandet, det visade sig t.o.m att jag glömt bort adressen till bloggen. Men skam den som ger sig - nu är jag här igen!

Är fortfarande lycklig varje morgon jag kliver upp i lägenheten. Undrar hur länge det ska hålla i sig? Sen sist så har vi inte bara blivit med lägenhet, utan med båt också... Och nej, det är inte jag som varit drivande. Istället har jag försökt hålla emot och hävdat att man kan inte köpa allt man blir sugen på och att det kolliderar att ha både stuga, motorcykel och båt. Sommaren är ju inte hur lång som helst. Och inte hur varm som helst heller, för den delen. Varje gång jag ser på lyxfällan på tv så har jag också påpekat att vänta bara, snart är vi där också....

Men, så började han snacka om att sälja motorcykeln och då tyckte jag att läget blev helt annorlunda. Det är ju inte direkt någon hemlighet att jag är sådär måttligt entusiastisk till motorcykeln. Så när jag då såg chansen uppenbara sig så hejade jag på lite försiktigt och tyckte att jo, det kunde ju vara kul med båt. Och vips, så var vi båtägare, trots att motorcykeln fortfarande är i en viss herres ägo.... Ingen stor övernattningsbåt eller så, utan en öppen båt med styrpulpet och plats för 6 personer. Så till sommaren kan vi dra ut på båtfärd efter älven tjejer, efter att jag gått navigationskurs vill säga. Någon som vågar åka med?

Kom igen nu tjejer, det är dags att damma av tangentbordet.

Kram Anki


Hallå....

Hur är det? Lever ni andra... Jag ska bara säga att jag och Roger åker till Sundsvall imorgon och shopparloss och bor på hotell hela helgen. Vi ska förstås också se på innebany, Emmas lag skall spela Norrlansslutspelen. Jag hoppas det blir en mysig helg.... för er också. Kram Ullis







Rummet ser inte så tokigt ut


RSS 2.0