Nyår

Gott nytt år till er alla! Vi åker på 50-årsfest, Alf fyller 50 idag. Hoppas ni alla får en trevlig kväll.
Många nyårskramar/Ullis



Stort Grattis till turturduvorna!

Har försökt ringa och gratta kärleksparet men mobilsvaret går igång ;) så därför grattar jag här om jag inte hinner ringa imorrn. Vi ser fram emot ett långt blogginlägg med foton och (nästan) alla detaljer från den stora dagen!
En riktigt God Jul önskar jag er kära vänner!


/A-K

GRATTIS Ullis och Roger!

Jag säger bara - ÄNTLIGEN! Den här är till er:

http://www.youtube.com/watch?v=TQQ6SfPZggw


God jul!

Sitter just nu och väntar på att yngste sonen ska duscha klart så att vi kan åka på stan och göra de sista julklappsinköpen. Jesper påstår att han vill ha mig med som smakråd, men jag misstänker att det egentligen är min börs han är ute efter. Nåväl, det är ju jul och då ska man vara snäll så då är jag det =)

Ska vara riktigt långledig och inte jobba förrän 4 januari. Det känns overkligt skönt. Ska bara njuta och vila och mysa. Det är väl det julen handlar om egentligen, och nu ska jag försöka praktisera det för första gången sedan tonårstiden tror jag.

Hoppas ni också får en riktigt fridfull jul med massor av god mat, godis och klappar.

God jul mina vänner.


Hångel.....

Här har det inte hänt så mycket.Förra veckan jobba jag över några dar, för det börjar ju dra ihop sig mot jul,så i veckan vet man ju aldrig när man kommer sig hem. I Fredags var jag ledig så då bar det av till staaan...där var jag väl i ca 6 tim. Liam följde med hem för han ville sova hos oss, Roger for ut på krogen med sina jobbar kompisar.

Men jag lovade ju att lägga in lite hångelbilder så här kommer de!



Upp till kamp

Fick idag veta att man tillhör kategorin pensionär om man veckohandlar på fredagar därför att det då är så mycket "provsmakningar" i butikerna. HA, jag tillhör inte alls den kategorin! Jag visste inte ens att fredagar var en provsmakningsdag!!!

För skojs skull så googlade jag på "pensionärsvarning" och där står att det är det om man vaknar vid 6-tiden varje lördag- och söndagmorgon. Gillar man "På spåret" ligger man också dåligt till. Likaså om man reser till samma semesterort flera år i rad, eller om man gillar Emser. Pensionärsvarning är det också om man tittar på bingolotto utan att ha en lott eller om man lägger sig klockan 21.00. För att inte tala om hur illa det är om man väljer att gå på dagbio på lördagar eller söndagar. HA igen - inget av det stämmer in på mig. Eller inte så mycket i alla fall...

Sen googlade jag på "ungdomlig". Och då hittade jag: "Ålder är ett tänjbart begrepp. Å ena sidan kronologisk ålder och kroppsligt förfall. Å andra sidan mental ålder och ungdomlighet".

Med tanke på Anna-Karins inlägg om årets juljunta så kan man ju tro att vi anammat delen om "kronologisk ålder och kroppsligt förfall". Men det var väl bara en tillfällig svacka, eller...

Till nästa juljunta säger jag bara: Våga vägra stödstrumpor!

Tack Anneli för suveränt god mat och en supermysig kväll.

Ha det så gott tjejer.

/Anki


Det går utför med tanterna

I´m back! Blev lite rädd när Ullis röt till i fredags, så nu ska jag försöka skärpa mej med bloggandet. Den årliga juljuntan avlöpte utan att det blev nåt allvarligare än lite okvädesord när man inte fick det man spanat in. Annelie/Wilma tog en jordskredsseger detta år både i antal julklappar och prestige (istapparna). Vi hade ju som vanligt fantastiskt trevligt (men vi saknade dig Carina) med många skratt och utsökt mat.

Men lite bekymrad blir man när man kan konstatera att det har gått fort utför på ett år. Förra juljuntan kan jag inte minnas att vi hade några åldersvarningstecken. Efter julklappsspelet hade vi dessutom ork att gå ut och schejka loss! I år syntes en markant skillnad redan i bilen upp till stan. Jag och Ullis hade stora problem att sätta namn på några gemensamma bekanta. Jag tror vi var i Hedensbyn innan vi båda förstod vilka vi pratade om, och vars fan fick jag Albert ifrån?!

Här kommer några andra skillnader mot förra året: 

  • Anneli hade tärningar som var minst 3 gånger så stora som normala tärningar för att vi skulle kunna se prickarna.
  • Monica hade varit till Ullared.
  • Vi diskuterade vilken styrka på läsglasögon som var bäst.
  • Hostattacker förekom.
  • Skorna var två nummer för små när vi skulle hem.
  • Ingen insisterade på att kvällen skulle fortsätta på nåt uteställe.
  • Hörselproblem (Monica: Är det tvål i den?  Carina: Är det hål i den?)
  • Ordet ”Pension” nämndes vi ett flertal tillfällen.
  • Det fanns alkohol kvar när vi åkte hem. 

Det var säkert fler grejer också, men minnet är inte heller vad det varit. En vild gissning är att ett eller flera paket kommer att innehålla ett par stödstrumpor nästa år. 

Nåja, vi kunde iaf skratta åt allt ovanstående, och nånting säger mig att vi kommer att göra det även när vi är pensionärer :) 

Fridens liljor mina vänner!

 /A-K


Kattfan...

Detta hände mej förra veckan, jag var hos Hanna på Tuppervareparty. Hennes svärförläldrars katt var där, så jag tänkte att jag skulle klia den lite. Katter brukar ju tycka om sånt iaf alla katter vi har haft. Men icke det jag hann bara klia den ett par ggr så helt plöslig vänder den sej på rygg och hugger tag i min hand och alla klor fast nitade i min arm. Jag blev helt handlingsförlamad...och bara skrek, så han släppte  taget efter en stund. Nu har jag fått katt skräck på äldre dar...

I veckan har jag hunnit med utvecklingsamtal med Emma. Varit på staaan, sen har jag varit VC och bresat för att ta det roliga cellprovet. Där stötte jag på Carina.S hon skulle också in och bresa, sen åkte vi till U-B och Åke och fika. Sen har jag hälsat morsan och jag och Anki var igår på homepaty hos Lotta (innerum) det var jättefina grejer. Så nu kommer jag att ha ett eget patry till våren. Duschen väntar sen blir det iväg på juljunta med julkappspelet och lite god mat å vin. Kramisar Ullis

RSS 2.0