Vattkoppor, svarta hål och jordens undergång

Förra fredagen sitter vi o äter middag då Amanda säger till Wilma "har du fått en finne i pannan??" Jaaa, svarar Wilma och det tar ca 5 sekunder innan jag tänker "inga 8-åringar har finnar"!! Självklart hade den unga damen massor med prickor och blåsor på kroppen! Vattkopporna är ett faktum! Näja, nu har det gått en vecka och jag har tillbringat 3 dagar hemma (de andra 2 tog de stora syskonen hand om:))
Vet ni så värdelöst det är med klädkammare, bostadens svarta hål!!! 3 sopsäckar har jag lyckats fylla från detta svart hål och DET SYNS INTE!! Ja ni kan få titta på fredag om ni vill men det är verkligen ingen vacker syn! T o m mattläggaren som var här förra veckan förstod min fasa när jag trodde att jag var tvungen att tömma klädkammaren i ett huj. Han undrade också om det var HEMSKT länge sedan jag städat under kyl o frys:)!Denna mattläggare var väl ca 25 år, gissa om jag kände mig som värsta slarvern! Japp det gjorde jag men det tänker jag fortsätta med, för antagligen kommer det inte bytas matta här på 20 år och då är det väl någon annan mattläggare som kommer!!!:D
Igår kväll såg jag jordens undergång! Filmen 2012. Sevärd hemsk tankeväckande spännande o ja lite romantisk också! Filmen räckte i över 2½ timme men det gick väldigt fort och jag var rätt tacksam att promenera ut på Skellefteås gator och veta att jag lever imorgon också!
Hemma i 3 dagar med tillfällig föräldrapenning då borde man hinna en hel del......men nä det blev sovmorgon till 11 och några barnfilmer på det sen var det kväll, bara livsnjut! Torsdageftermiddag gjorde vi rycket här hemma och hängde upp en och annan julstjärna och spred lite tomtar lite här och där. Sen åt vi en halv julskinka med senap och det var väldigt gott!
Idag har jag ialla fall jobbat, då sonen var så snäll och tog hand om den prickiga unga fröken och det är ju så härligt att ha den där helgkänslan (även om den kändes lite på fusk denna vecka:))
Mina unga snygga vänner nu laddar vi för julfest på fredag! Välkomna!!


"Det man inte minns, har inte hänt."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0